Barion Pixel

Termékeink

Savanyúságok

Csemegeuborka 3-6 cm Édes-savanyú

A klasszikus savanyú uborka modern újragondolása. Pikánsabb, fűszeresebb ízű uborka tartósítószermentes, bármilyen főfogás mellé tökéletes kísérő.

Csemegeuborka 3-6 cm

A vasárnapi ebéd nélkülözhetetlen résztvevője. Klasszikus házias, ropogós savanyúság, húsos ételek mellé ajánljunk.

Csemegeuborka 6-9 cm

A vasárnapi ebéd nélkülözhetetlen résztvevője. Klasszikus házias, ropogós savanyúság, húsos ételek mellé ajánljunk.

Csemegeuborka 6-9 cm Édes-savanyú

A klasszikus savanyú uborka modern újragondolása. Pikánsabb, fűszeresebb ízű, ráadásul tartósítószermentes, bármilyen főfogás mellé tökéletes kísérő.

Uborkasaláta-Hagymával

Grillpartik, vacsoraestek tökéletes összetevője, egy kis tejföllel leöntve és fűszerpaprikával megszórva igazi ínyenc kísérő egy jó sültcsirkecomb mellé.  

Vegyesvágott-Savanyúság

A sárgarépa, uborka, paprika, káposzta és hagyma tökéletes egyvelege, minden spájzban megtalálható legalább egy üveggel.

Ecetes Céklaszelet

A vöröshúsok elengedhetetlen mellékszereplője, ráadásul vitaminforrásnak sem utolsó magas A-B-C-vitamin és vastartalma miatt.

Befőttek

Meggybefőtt-Magozott

Nem kell nyárig várni, hogy meggyespitét vagy meggylevest készítsünk. A Jonaco magozott meggybefőttje télen-nyáron friss és gyümölcsös ízt biztosít a fogyasztók számára, ráadásul tartósítószer nélkül.

Cseresznyebefőtt – Magozott

Nem kell nyárig várni, hogy gyümölcslevest készítsünk. A Jonaco magozott cseresznyebefőttje télen-nyáron friss és gyümölcsös ízt biztosít a fogyasztók számára, ráadásul tartósítószer nélkül.

Szilvabefőtt-Felezett

A Jonaco szilvabefőttje tökéletesen szolgál szilvásgombóc, szilváspite, vagy fahéjas szilvaleves alapanyagaként, de akár magában fogyasztva is nagyon jó délutáni csemege.